Ettevõttest

Innovative water systems

Innovative Water Systems OÜ on 2007 aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev tootmisettevõte. Toodame plastist pumplaid, mahuteid, septikuid ja suuremõõtmelisi torusid, kuni siseläbimõõduga 2400mm. Oleme tänaseks kasvanud ligi kolmekümne liikmeliseks meeskonnaks ja keskendume kauakestvate plastpumplate arendamisele ning tootmisele.Meie klientideks on vee-ettevõtted, ehitusettevõtted, pumbatootjad, tööstused ja edasimüüjad Baltikumis, Põhjamaades ja Kesk-Euroopas. Ligi poole meie toodangust moodustab eksport ja liigume ekspordikasvu suunal.

Põhiväärtused
Põhiväärtused
  • Usume, et inimesed on meie peamine põhiväärtus.
  • Oleme uuendusmeelsed ja näeme tulevikku täis võimalusi.
  • Peame lubadustest kinni ja julgeme vastutada.
Visioon
Visioon

Oleme eelistatuim valik oma klientidele ja tegutseme igapäevaselt teadmisega, et vastutame tuleviku ja järeltulevate põlvkondade eest.

Missioon
Missioon

Oleme pumplate valdkonna eestvedajaks, et olla parim partner oma klientidele, tagades nende äri edu läbi kaasaegsete ja kauakestvate pumplalahenduste.

Mida oma klientidele pakume?

Kuna toodete lõpptarbijateks on reeglina vee-ettevõtted, siis on meie eesmärgiks valmistada tooteid, mis vastavad vee-ja kanalisatsiooni teenust pakkuvate ettevõtete kõikidele nõuetele. Toote vajadusest kuni kasutuselevõtuni on ahelas, aga mitu osapoolt – tellija, projekteerija, järelvalve, ehitusettevõte ja tootja.

Registreeritud disainilahendused

Ettevõtte poolt välja töötatud innovaatilised tooted on registreeritud Euroopa Liidu Intellektuaalomandi Ameti (EUIPO) disainilahenduste registris.
Pumplate teenindusavad:
No 008780035-0001
Pumplate kogumismahuti:
No 008818124-0001
Pumplate ankurduspõhi:
No 008818116-0001
Kuidas saame teid aidata?
Tere! Kui teil tekib küsimusi või soovite meiega ühendust võtta, siis ärge kõhelge! Helistage meile või saadke e-kiri ning meie sõbralik meeskond vastab meelsasti. Oleme siin, et pakkuda teile parimat teenindust ja lahendada teie mureküsimused kiiresti ja tõhusalt. Ootame teiega suhtlemist!